Powered By Blogger

joi, 14 februarie 2013

Brave(2012)



Change your fate.

Productia celor de la Pixar prezinta povestea incapatanatei printese Merida, fiica regelui Fergus si a reginei Elinor care doreste sa iasa in evidenta prin calitatile sale de arcas si razboinic, gata oricand sa lupte pentru ceea ce isi doreste,si nu prin delicatetea de care ar trebui sa dea dovada. Atunci cand mama sa, regina Elinor, vrea sa-i impuna un  obicei vechi decand lumea, stabilit de regii scotieni, conform caruia tanara trebuie sa-si aleaga tanarul cu care va trebui sa se casatoreasca, Merida se impotriveste. Ca o consecinta la aceasta atitudine de a-si construi propriul destin, printesa cere ajutorul unei vrajitoare. Din nefericire, blestemul cade asupra mamei sale, iar Merida va trebui sa dezlege vraja inainte de a fi prea tarziu.Merida trebuie sa dea dovada de curaj si sa-si foloseasca resursele pentru a dezlega blestemul inainte de a fi prea tarziu. Pe masura ce se lupta cu vraja puternica, Merida devine o eroina si invata semnificatia curajului adevarat, invata sa isi iubeasca si sa isi respecte parintii.











"Neînfricata" /"Brave" este o poveste animată spusă cu haz şi cu un accent scoţian fermecător, care va fascina spectatorii de toate vârstele şi îi va purta pe frumoasele meleaguri ale Scoţiei, unde vor trăi, alături de încăpătânata, războinica şi rebela prinţesă Merida, o aventură de neuitat. 
    Mie mi-a placut enorm, si desigur am varsat cateva lacrimi ca la orice film. Te invata sa iti iubesti mama, dar asta nu inseamna ca are intotdeauna dreptate!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu